Fri Frakt på allt över hela Sverige
Sök

Nettsäkerhet

Design4u värnar om din integritet.

Genom att använda Design4u-tjänsterna accepterar du vår integritetspolicy och vår hantering av dina personuppgifter. Du samtycker också till att Design4u använder elektroniska kommunikationskanaler för att skicka information/marknadsföring till dig. Det är viktigt att du läser och förstår vår integritetspolicy innan du använder våra tjänster.

För att kunna erbjuda dig våra tjänster måste vi behandla dina personuppgifter enligt beskrivningen nedan. Vi gör detta med största hänsyn till din integritet.

Vilken information samlar vi in? Du kan direkt eller indirekt ge oss information om dig själv på olika sätt, till exempel när du väljer att genomföra ett köp hos oss. Detta kan inkludera:

Person- och kontaktinformation – namn, födelsedatum, personnummer, faktura- och leveransadress, e-postadress, mobiltelefonnummer, osv. Betalningsinformation – kredit- och betalkortsuppgifter (kortnummer, utgångsdatum och CVV-kod), faktureringsinformation, bankkontonummer, osv. Information om varor/tjänster – detaljer om de varor/tjänster du har köpt. Enhetsinformation – till exempel IP-adress, språkinställningar, webbläsarinställningar, tidszon, operativsystem, plattform och skärmupplösning. Geografisk information – din geografiska plats. Informationen du ger oss, liksom information om varor/tjänster och dina finansiella uppgifter, är generellt sett nödvändiga för att ingå ett avtal med oss, medan annan information vi samlar in vanligtvis behövs för andra ändamål, som beskrivs nedan.

Vad gör vi med din information? Vi tillhandahåller, utför och förbättrar våra tjänster. All data används för att erbjuda, utföra och förbättra Design4u-tjänsterna.

Kommunikation med dig. Design4u kan också använda dina data för att kommunicera relevant information om produkter och/eller tjänster och för att genomföra kundnöjdhetsundersökningar om våra tjänster (till exempel efter att du har kontaktat vår kundtjänst) via elektroniska kommunikationskanaler och telefon. Om du inte vill ta emot sådan kommunikation kan du skicka ett e-postmeddelande till hello@d4u.se.