Fri Frakt på allt över hela Sverige
Sök

Köpvillkor

Nedan hittar du Design4U:s köpvillkor.

Om något är oklart, kontakta oss på hello@d4u.se så hjälper vi dig!

Vi är en svensk webbutik.

Det finns ingen tull eller avgifter på våra varor.

Alla priser på hemsidan inkluderar moms.

När du gör en beställning skickas en tillfällig orderbekräftelse via e-post. Om du har frågor eller vill ändra något kan du kontakta oss via e-post eller telefon.

HAR DU INTE FÅTT SVAR / ORDERBEKRÄFTELSE?

Tyvärr har vi haft vissa problem med att våra e-postmeddelanden hamnar i din skräppostmapp.

Vänligen kontrollera den om du inte har fått svar / orderbekräftelse från oss.

Företagsinformation:

D4YOU Sverige Filial c/o DESIGN4U

Postia 146

214 13 Malmö

Organisationsnummer 516412-1229

hello@d4u.se

Design4u ingår inte avtal med personer som inte är myndiga (under 18 år). Vi förbehåller oss rätten att ha eventuellt utsålda varor samt att det kan finnas tryck- och skrivfel på hemsidan och i annonser. Om felaktigt pris, leveranstid eller andra omständigheter uppstår, förbehåller sig Design4u rätten att ändra detta i efterhand.

Var medveten om att det finns särskilda villkor för specialtillverkade möbler som produceras exklusivt för dig. Du betalar därför en handpenning på 50% av möbelns pris i samband med beställningen. I princip kan specialbeställningar inte avbokas, och om en avbokning ändå sker kommer handpenningen inte att återbetalas.

 

BETALNING

Kortbetalning

Du kan betala med Visa, Mastercard, Maestro och American express på d4u.no. För att göra detta kan du följa länken för att ”inte ange personnummer” när du fyller i din information i kassan, eller följa länkarna på bekräftelsesidan efter att du har slutfört köpet. Där kommer det att finnas en länk med instruktioner om att ”ändra leveransmetod”. Där hittar du kortbetalningslösningen.

Din korttransaktion skickas krypterad genom KLARNA, som är vår leverantör av kortbetalningslösningar. Detta gör att du tryggt kan betala utan att behöva oroa dig för att dina kortuppgifter ska hamna i orätta händer. Vid betalning med kort uppger du kortnummer, kortets giltighetstid, CVC-kod och i vissa fall även 3D Secure-kod.

Betalning med faktura

Vi erbjuder Klarna faktura i samarbete med Klarna. Betalningsfristen är 30 dagar. Om du väljer att betala med faktura tillkommer inga extra kostnader om du inte önskar att förlänga betalningsfristen utöver 30 dagar. För att kunna betala med faktura måste du ha fyllt 18 år, vara folkbokförd i Sverige och bli godkänd i den kreditbedömning som genomförs vid köpet.

När du väljer att betala med Klarna faktura måste du ange ditt personnummer. Det används för att hämta din folkbokförda adress. Varorna kan inte skickas till en annan adress. Detta görs för att förebygga bedrägeri. Om du inte godkänner den adress som hämtas måste du betala med kort. Vi lagrar inte personnumret i våra system.

Fakturan skickas till dig via e-post när vi skickar ut varorna. Vid försenad betalning skickas betalningspåminnelse och/eller inkassovarning, och lagstadgade avgifter kan tillkomma. Om betalningen fortfarande uteblir kommer fakturan att skickas till inkasso och ytterligare kostnader kan tillkomma. Vid försenad betalning beräknas lagstadgad dröjsmålsränta.

Genom att välja Klarna faktura får du:

Trygghet att handla utan att ange ditt kreditkortsinformation Möjlighet att handla genom att bara ange ditt personnummer Möjlighet att se varan innan du betalar Enkel, säker och snabb onlinehandel

Delbetalning med faktura

Vi erbjuder Klarna Konto i samarbete med Klarna, vilket ger dig möjlighet att dela upp betalningen. Om det är första gången du gör ett köp med Klarna Konto kommer du att få en kontoavtal som du fyller i och skickar tillbaka till Klarna för att godkänna villkoren för delbetalning. När du har undertecknat och returnerat kontoavtalet kommer Klarna att skicka ut en kontofaktura runt den 20:e till 22:a följande månad med förfallodatum runt den 3:e till 6:e månaden därefter.

Klicka här för att läsa mer om Klarna Konto.

Kundtjänst:
08-120 120 10

Öppettider:
Mån – Fre 08:00 – 22:00

Lör – Sön 10:00 – 17:00

Stängt på helgdagar.

Rapportera bedrägeriförsök: 08-120 120 12  Öppettider: 24/7

Paypal/Paypal Express

Hos DESIGN4U kan du enkelt, snabbt och säkert betala med PayPal. Välj PayPal som betalningsmetod i vår beställningsprocess. Avsluta genom att logga in med din e-postadress och ditt PayPal-lösenord på ditt personliga PayPal-konto och bekräfta beloppet. Där loggar du in med dina inloggningsuppgifter. Kontrollera adressuppgifterna. Vi får omedelbart en betalningsbekräftelse från PayPal och kan behandla din order direkt. Har du ännu ingen PayPal-konto? Registrera ditt bankkonto hos PayPal med bara några få klick. Det är alltid kostnadsfritt för dig att betala med PayPal.

ÄNDRING ELLER ANNULLERING AV ORDER

Om du önskar ändra eller annullera en order som ännu inte har skickats från lagret, vänligen kontakta kundtjänsten via e-post på hello@d4u.se.

Observera särskilda villkor för varor som är specialbeställda (made to order)! Specialbeställda varor betraktas som specialbeställningar som endast kan annulleras inom 4 dagar efter beställning. Efter detta kommer du att få återbetalning av 50% av beloppet. Det återstående beloppet kommer att användas för att täcka administrativa och omförsäljningskostnader vid eventuell annullering eller återköp.

 

PRISGARANTI

Hos Design4u erbjuder vi prisgaranti. Det innebär att om du har beställt en vara och mot förväntan hittar exakt samma produkt hos oss till kampanjpris inom 30 dagar efter att du har köpt din vara, kan du kontakta vår kundtjänst. Därefter kommer du att få en rabattkod för mellanskillnaden.

Prisgarantin gäller inte nedsatta utställningsmodeller i butikerna. Prisgarantin gäller i 30 dagar efter att du har beställt varan. Rabattkoden är giltig i ett år.

Konfliktlösning

Klagomål eller kommentarer angående våra tjänster eller produkter bör kommuniceras till vår kundtjänst via vårt kontaktformulär. Om du inte är nöjd med vår hantering av ärendet kan du kontakta din lokala konsumentrådgivare eller Konsumentverket. Vi följer alltid Konsumentverkets regler.