Fri Frakt på allt över hela Sverige
Sök

 

 

 

På Design4u skapar vi unika hem och upplevelser med designmöbler, belysning och detaljer från ledande varumärken.

TakeMeHome tillverkar enkla och funktionella möbler i modern design med inbyggd hänsyn till miljön.

Med kreativitet, innovation och produktion skapar vi både moderna och tidlösa produkter.

Utförandet och hantverket sammanflätas i konceptet som Trebord själva kallar ”levande möbler.

Miloni-produkter är av högsta kvalitet – tidlös form, tydlig funktion och tillverkade av hållbart massivt trä genomgående. Med alla våra valmöjligheter kan du skapa en produkt med personlig prägel som passar in i ditt matrum, vardagsrum, gästrum eller sovrum.

Miloni-hyllorna förfinar snickarkonsten och låter snickarens exceptionella kompetens blomstra ut i möbler som passar både i stugor och slott. Produktionen är kundorderstyrd, vilket innebär att varje möbel tillverkas för en specifik kund.

Vårt varumärke skapades av passionen för okonventionell design. Möblerna vi tillverkar präglas av högsta kvalitet och uppmärksamhet på detaljer. Vårt mål är att ge varje designobjekt en unik karaktär, vilket gör det till en form i sig självt.

Vi är Wood Republic, trevligt att träffa er! Vi är en familjeägd tillverkning där handgjorda möbler tillverkas. Vi har skapat ett extraordinärt team som lägger ner mycket hjärta för att säkerställa att möblerna som når ditt hem är av högsta kvalitet.

UN’COMMON är en designstudio baserad i Polen vars verk har presenterats i soloutställningar i Frankrike och England. Med inspiration från sin omgivning och levnadsmiljön använder de banbrytande teknik i designstadiet. UN’COMMONs handgjorda produkter hyllar den tidlösa skönheten som finns i naturliga material. De tror på att ”kaffe vid ett marmorbord smakar bättre

Sedan 1950-talet har vårt företag verkat under varumärket ”Fameg”. Vi fortsätter ständigt att förbättra möbelproduktionen och är uppskattade över hela världen. Som arvtagare till 140 års unik produktions-teknik fortsätter vi att utvecklas och är för närvarande en av de största europeiska producenterna av böjträstolar samt en av de globala marknadsledarna inom sektorn.

Idag har företaget cirka 600 anställda och använder avancerad teknologi, men precis som för över ett sekel sedan är omsorgen om hantverk, noggrannhet i arbetet och uppmärksamhet på detaljer fortfarande våra prioriteringar.

För oss är bra design ett resultat av kreativitet och kompromisslöst hantverk, och vi bär med oss en entusiasm och övertygelse om att bra design gör något positivt i människors vardag och för samhället som helhet.

Vi är design4u-teamet – vi älskar bra design.

Polska företaget fokuserar på att producera högkvalitativ belysning i enlighet med rådande designtrender.

Våra produkter består främst av betonglampor, vägglampor, golvlampor och modern designerbelysning.

NOTI är ett möbelvarumärke som tillverkas i Polen och har funnits på marknaden i 18 år. Det står inte bara ansvarsfull design bakom det, utan också en familjär historia. Sedan 2005 har företagets grundare, Ryszard Balcerkiewicz, konsekvent följt sin filosofi ”först design” genom att skapa möbler med en tidlös, enkel och elegant form, med fokus på funktionalitet, komfort och hållbarhet.

Designen hos NOTI har från början betraktats som medveten design, där funktion, behov och framtida användares livsstil, liksom kvaliteten på valda material och handgjorda produkter, skapar en harmonisk helhet.

Desiva – vem är vi?

Desiva er et møbelfirma bestående av kvinner, hvis største lidenskap er skapelsesprosessen. Vårt mål er å produsere unike møbler av beste kvalitet og materialer, som vil glede med både funksjonalitet og smak. For å imøtekomme kundenes behov, tilbyr vi både ferdige designalternativer og skreddersydde møbler. Vi gir også muligheten til individuell fargevalg fra Desivas fargekart for våre møbler, for å sikre at de passer perfekt til din smak og stil.