Fri Frakt på allt över hela Sverige
Sök

Vi skapar möbler efter mått – precis som du vill ha det!

 

Vi älskar att samarbeta med de bästa inom sina branscher!

 

Vad är design?

Att designa innebär att bestämma hur en produkt ska se ut och fungera. Ordet ”design” används både om den skapande processen och om det färdiga resultatet.

Vi omger oss ständigt med design, både i offentliga inomhus- och utomhusmiljöer och i våra hem. Allt som är skapat av människor har en utformning, och allt vi använder under en dag är avsett att fungera. Vårt möte med färg, form och funktion skapar en atmosfär och påverkar hur vi mår.

Design och hållbar utveckling

I en värld med begränsade resurser är det viktigt att vi tänker på hållbarhet. Vi behöver ha kunskap om material och produktionsprocesser för att kunna fatta etiska och miljömedvetna val. Kan vi se hur våra val påverkar naturen?

God kvalitet gör att produkter håller längre och behöver inte bytas ut. Möjligheten att reparera och underhålla kan motverka en ”använd och släng”-mentalitet.

Varför välja oss?

Vi tillverkar olika möbler enligt dina mått och önskemål. Det kan vara allt från garderober, sideboards eller specifika möbler som du vill anpassa till ditt hem.

Vi har ett stort urval av färger och material och hittar alltid bra lösningar för utmanande uppgifter. Kostnadsförslag är gratis och illustrativa ritningar följer med. Vi levererar över hela landet.

Du kan också skicka oss en skiss med mått på det aktuella rummet. Gärna bifoga bilder på hur rummet ser ut idag. Ju mer information våra konsulter har, desto bättre kan vi skräddarsy en lösning som passar ert användningsmönster. Och sist men inte minst, hur ska möbeln se ut? Vad ser du framför dig? Vilka material och ytor önskar du? Tveka inte att visa oss inspirationsbilder från nätet eller grannen.

    Skicka oss ett meddelande